Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزیر نفت گفت: همه ۶۹ طرح برنامه هفتم توسعه با میانگین پیشرفت ۳۰ درصدی در حال اجرا هستند که باید برنامه مسئولیت اجتماعی آن‌ها به‌عنوان پیوست لحاظ شود.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از وزارت نفت، مرتضی شاه‌میرزایی، مدیرعامل شرکت ملی پتروشیمی امروز (یکشنبه، هشتم اسفندماه) در سومین نشست شورای عالی مسئولیت اجتماعی صنعت نفت بر ضرورت توجه هلدینگ‌ها و شرکت‌های پتروشیمی به برنامه‌ریزی‌های شرکت ملی صنایع پتروشیمی به‌عنوان شرکت مادرتخصصی تأکید و اظهار کرد: سرمایه‌گذاری شرکت‌های پتروشیمی در زمینه مسئولیت اجتماعی باید هدفمند و هوشمند شود تا تبعیض‌ها کاهش یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه ظرفیت صنعت پتروشیمی سالانه ۹۰ میلیون تن است که تا پایان برنامه هشتم توسعه به حدود ۲۰۰ میلیون تن می‌رسد، افزود: امروز معادل یک میلیون و ۱۰۰ هزار بشکه نفت خام خوراک مجتمع‌های پتروشیمی است که این رقم تا پایان برنامه هشتم توسعه به ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار بشکه نفت خام خواهد رسید.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی ادامه داد: با دو برابر شدن مقدار خوراک مصرفی مجتمع‌های پتروشیمی تا پایان برنامه هشتم توسعه، محصولاتی با ارزش افزوده بالایی تولید خواهد شد که قابل مقایسه با میزان کنونی نیست.

شاهمیرزایی تأکید کرد: فراهم‌سازی زیرساخت‌ها، توجه به محیط پیرامونی، مسئولیت اجتماعی و آموزش تخصصی نیرو‌های بومی از جمله مواردی است که برای تحقق اهداف توسعه‌ای صنعت پتروشیمی ضروری است.

وی به نقش مهم عمل به مسئولیت اجتماعی تأکید کرد و گفت: همه ۶۹ طرح برنامه هفتم توسعه با میانگین پیشرفت ۳۰ درصدی در حال اجرا هستند که باید برنامه مسئولیت اجتماعی آن‌ها به‌عنوان پیوست لحاظ شود.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی افزود: برای توسعه متوازن صنعت پتروشیمی افزون بر اجرای طرح‌ها باید به محیط پیرامونی و زیرساخت‌های لازم نیز توجه ویژه کرد و شرکت ملی صنایع پتروشیمی به‌عنوان تسهیل‌کننده امور از همه شرکت‌ها حمایت خواهد کرد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: خوراک پتروشیمی ها صنایع نیرو های بومی شرکت ملی صنایع پتروشیمی مسئولیت اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۷۰۷۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه ریز داروی ایرانی برای درمان عفونت های قارچی ناخن

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما، متخصصان یک شرکت دانش بنیان ایرانی با حمایت و ارائه تسهیلات مالی توانستند، ریز داروی پلیمری برای درمان نوعی قارچ ناخن ارائه دهند که این دارو در حال طی مراحل دریافت مجوز‌های لازم برای عرضه به بازار است. 

به گفته دکتر ارسلان پاشاپور، مدیرعامل این شرکت، ترکیبات این دارو حاوی آمورلفین( مهار قارچ ناخن) است که در درون آن نوعی پلیمر قرار داده می‌شود تا به صورت آهسته رهش روی ناخن رهاسازی شود.

مهار کننده قارچ ناخن(آمورلفین) برای درمان  نوعی عفونت قارچی انگشتان پا و دست(اونیکومیکوزیس)استفاده می شود. 

بر اساس این گزارش، بیشتر محصولات موجود در بازار به صورت محلول بوده که به سرعت پاک شده و اثربخشی خود را از دست می‌دهند، اما این دارو به صورت پوششی(لاک) بوده روی ناخن قرار می‌گیرد و پس از خشک شدن دارو را به آرامی رهاسازی می‌کند.»

وی افزود: این دارو چسبندگی بالایی روی ناخن داشته و بی‌رنگ است و  در حال حاضر مجوز‌های لازم دربافت شده و منتظر تاییدیه سازمان غذا و دارو هستیم.

پاشاپور گفت: از آنجایی که بافت ناخن مرده است دارو‌های ضدقارچ رایج اثر زیادی روی آن ندارند در حالی که این فرمولاسیون بسیار موثر است.»

مدیرعامل این شرکت گفت: «گاهی در بیماران دیابتی تغییر شکل ناخن اتفاق می‌افتد که این موضوع در اثر عفونت قارچ رخ می‌دهد که این دارو می‌تواند به این بیماران کمک شایانی نماید تا ریسک آلودگی را به حداقل رساند و درمان سریع‌تری را نیز برای آنها به دنبال دارد.»

به گفته دکتر پاشاپور توسعه این داروی ریز مقایس در قالب یکی از برنامه‌های حمایتی ستاد نانو موسوم به برنامه های ارائه تسهیلات مالی انجام شده است.

برنامه توسعه درون‌زا ریسک تحقیق و توسعه را در شرکت‌ها کاهش داده و آنها را به زایش و نوآوری محصولات ترغیب می‌کند.

وی از پیش‌بینی فروش ۴۰۰ تا ۵۰۰ هزار عدد از این دارو در سال اول عرضه آن خبر داد.

دیگر خبرها

  • صنعت فرش ۸ برابر صنعت پتروشیمی توان ارزآوری دارد
  • توسعه ریز داروی ایرانی برای درمان عفونت های قارچی ناخن
  • ویژه برنامه‌های فرهنگی مترو تهران در نمایشگاه بین المللی کتاب
  • تدوین الگوی توسعه زنجیره متانول هم‌زمان با اجرای مراحل تکمیلی طرح پتروشیمی دنا/ پیشروی با تکیه بر توان داخل
  • چگونه می‌توان زنجیره ارزش پتروشیمی را توسعه داد؟
  • قرارگاه توسعه صنعت پتروشیمی تشکیل می‌شود
  • اشتغال زایی مستقیم ۱۴۳ هزار نفری در صنعت پتروشیمی
  • مسئولیت‌های اجتماعی نفت را به حوزه فرهنگ بوشهر تزریق می‌کنیم
  • لزوم تدوین برنامه عملیاتی پتروشیمی‌ها برای تحقق راهبرد جهش تولید
  • افتتاح بزرگ‌ترین نیروگاه خورشیدی انشعابی استان تهران به دست هایپراستار